Ford, SUV serisini genişletmeye devam ediyor ve yeni modeli 2025 Ford Expedition’ı resmi olarak tanıttı. Markanın bu yeni üyesi özellikle geniş aileler ve uzun mesafe sürücüleri için tasarlanmış durumda. Yeni Expedition önceki modelle benzer boyutlarda olmasına rağmen birçok modern özellikle güncellenmiş.

Standart Expedition modeli 209,9 inç uzunluk ve 122,5 inç aks aralığına sahipken, Expedition Max daha büyük yapıda; 221,7 inç uzunluk ve 131,5 inç aks aralığı ile geliyor. Her iki model de 80,0 inç genişliğinde ve Max modeli 78,0 inç, standart model ise 78,1 inç yükseklikte.

Araç gücünü 3.5 litre EcoBoost V-6 motorundan alıyor ve 400 beygir gücünde. İhtiyaç duyanlar için 440 beygir gücünde bir üst model de mevcut. Araç içi teknoloji anlamında ise 13,2 inçlik dokunmatik ekran ve 24,0 inçlik panoramik dijital ekran gibi özelliklerle donatılmış.

2025 Ford Expedition’ın Yeni Özellikleri ve Uygulamaları

Yeniliklerden biri de 220 kilogram taşıma kapasiteli bölünmüş bagaj kapağı. Bu özellik özellikle kamp yaparken veya araç içinde daha fazla oturma alanına ihtiyaç duyulduğunda kullanışlı. Araç ayrıca elektrik prizleri ile donatılmış, bu sayede elektronik cihazlarınızı kolayca şarj edebilirsiniz. Expedition’ın Tremor versiyonu ise 33 inç General Grabber lastiklerle ve arazi performansına yönelik özelliklerle geliştirilmiş.

2025 Ford Expedition Satış Fiyatı ve Piyasaya Sürülme Tarihi

Yeni Ford Expedition 24 Ekim’de siparişe açılacak ve 61.700 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Bu araç hem konfor hem de performans arayanlar için ideal bir seçenek olacak.

Paylaş:
Yorum Yap


Exit mobile version