Volkswagen, 2017 yılından bu yana özellikle Kuzey Amerika ve Çin pazarları için ürettiği Atlas modelini yeniliyor. Yeni model Çin’de Teramont Pro olarak bilinecek ve 2025 yılında resmi tanıtımı yapılacak. İlk görseller Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı kanalıyla paylaşıldı ve otomobilin yeni tasarımı hakkında fikir verdi. Yeni Atlas önceki modele göre daha modern ve sportif bir görünüme kavuştu. Özellikle beyaz versiyon daha büyük ve dinamik hatlara sahip olarak dikkat çekiyor.

2025 Teramont Pro’nun Tasarım Özellikleri ve Beklentiler

2025 Volkswagen Teramont Pro (Atlas)'nun Yeni Tasarım ve Özellikleri

Yeni Teramont Pro’nun boyutları mevcut Atlas modelinden farklılık gösteriyor. Uzunluğu 5,15 metre, genişliği 1,98 metre ve yüksekliği 1,78 metre olan araç yaklaşık 2100 kg ağırlığında olacak ve 5 cm daha uzun bir gövdeye sahip. Araç 2.0 litrelik turboşarjlı motora sahip olacak ve 268 beygir güç üretecek. Dört tekerlekten çekiş sistemiyle donatılacak olan yeni Atlas performansıyla da iddialı olacak.

2025 yılında Çin’de piyasaya sürülecek olan Teramont Pro’nun 2026 yılında Atlas ismiyle Kuzey Amerika pazarına sunulması bekleniyor. Bu yeni model Volkswagen’in SUV kategorisindeki varlığını daha da pekiştirecek ve teknoloji ile tasarımı bir arada sunarak kullanıcıların beklentilerini karşılamayı amaçlıyor.

Paylaş:
Yorum Yap