Xiaomi teknoloji ve ev aletleri konusunda yenilikçi ürünleriyle tanınan bir marka. Şirketin Mijia serisi çeşitli akıllı ev ürünlerini kapsıyor ve bu serinin en yeni üyesi özellikle sessiz çalışmasıyla öne çıkan Akıllı Sessiz Blender P1 oldu. Xiaomi bu ürünü geliştirirken kullanıcıların sessiz bir mutfak deneyimi yaşamasını sağlamak için 13 katmanlı özel bir yapı geliştirmiş. Bu yapı blenderin sadece 37 desibel ses çıkarmasını sağlıyor, bu da onu piyasadaki en sessiz blenderlerden biri yapıyor.

Mijia Akıllı Sessiz Blender P1 yüksek performanslı değişken frekanslı fırçasız motoru sayesinde dakikada 35 bin devir dönüş hızına ulaşabiliyor. Bu yüksek hız blenderin içerisindeki malzemeleri hızla ve etkin bir şekilde karıştırmasını sağlıyor. Ayrıca 500W karıştırma ve 1000W ısıtma gücüne sahip olan bu cihaz hem soğuk hem de sıcak içecekler için ideal. 1,5 litre soğuk ve 1 litre sıcak içecek kapasitesine sahip olan P1, hem bireysel kullanım hem de aileler için uygundur.

İçecek Hazırlamada Uzman Mijia Akıllı Sessiz Blender P1

Xiaomi'den Yeni Ürün: Mijia Akıllı Sessiz Blender P1

Ürünün bir diğer önemli özelliği de içerisindeki algoritmanın malzemelerin türüne ve sertliğine göre hızı otomatik olarak ayarlayabilmesi. Bu özellik besinlerin daha verimli bir şekilde işlenmesini sağlıyor. Ayrıca P1’in dört kanatlı, 3D türbülans sistemi ve altı bıçaklı çift katmanlı kesici sistemi malzemelerin tam olarak karıştırılmasını garantiliyor.

Akıllı zamanlama ve dört saate kadar sıcak tutma özelliği de bulunan Mijia Akıllı Sessiz Blender P1, %99,99 antibakteriyel etki sağlayan yüksek sıcaklıkta yıkanabilme özelliğiyle de kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Ayrıca Xiaomi HyperOS Connect’e entegre olan Mijia uygulaması üzerinden kontrol edilebilen P1 çeşitli güvenlik önlemleriyle donatılmış. Blender 699 yuan (yaklaşık 3.360 TL) fiyat etiketiyle satışa sunulmuş.

Paylaş:
Yorum Yap