Japon otomotiv devi Suzuki, Türkiye pazarında popüler olan Swift modelinin en yeni versiyonunu Kasım ayında sunmaya hazırlanıyor. Bu yenilikçi model için ön siparişler 23 Ekim’de başlayacak. Yeni Suzuki Swift önceki modellerin başarılı mirasını sürdürerek, özellikle yakıt verimliliği ve gelişmiş güvenlik sistemleriyle dikkat çekiyor. Araç, Suzuki’nin Akıllı Hibrit Teknolojisi (SHVS) ile donatılmış olup, 1.2 litrelik 3 silindirli benzinli motoru sayesinde 100 kilometrede yalnızca 4,7 litre karma yakıt tüketim değerine sahip. Bu özellik onu segmentindeki en çevreci araçlardan biri yapmaktadır.

Segmentinde Öne Çıkan Çevreci Özellikler

Çevre Dostu Yeni Suzuki Swift Türkiye'de

Swift’in yeni modeli tasarım açısından da yenilikler sunuyor. Araç daha dinamik ve sportif bir görünüm kazanmış olup, parlak siyah renkte geniş bir ön ızgaraya L şeklindeki LED aydınlatmalara ve çift renk seçeneklerine sahip. Bu tasarım yenilikleri 16 inçlik alaşım jantlar ve sportif arka tasarım ile tamamlanarak aracın enerjik görünümünü pekiştiriyor. İç mekan da sürüş keyfini arttıracak şekilde yeniden tasarlanmış durumda.

Güvenlik açısından yeni Swift ileri sürüş destek sistemlerini barındırarak hem şehir içi hem de şehirlerarası yolculuklarda sürücülere daha güvenli bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Ancak aracın piyasaya sürüleceği kesin tarih ve fiyatlandırma ile ilgili daha fazla bilgiye şu an için ulaşılamamış durumda. Bu gelişmeler Suzuki’nin Türkiye’deki müşterilerinin ilgisini çekecek nitelikte.

Paylaş:
Yorum Yap